GYIK – GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Az alábbiakban összegyűjtöttük a gyakran ismételt kérdéseket. Amennyiben a válaszok között nem találja meg az Önnek megfelelőt, forduljon hozzánk kérdésével.

Félek vállalkozásba kezdeni. Inkább alkalmazott szeretnék lenni, az “biztonságosabb”.

Alkalmazottként nincs befolyással bevételeire, adott összegű fizetésért dolgozik. Célunk egy olyan emberekből álló csapat kiépítése, akik élvezik munkájukat, sikeresek és közben pénzt keresnek. Nálunk bevételeinek mértéke Öntől függ, munkája során vezetője segíti sikerre Önt. TIENS Tanácsadóként rendelkezik munkával, munkatervvel és minden egyéb munkavégzést támogató segítséggel. Vezetőjével/szponzorával közösen dolgoznak, aki tanácsokkal segíti Önt. Munkaprogramja szilárd alapokon nyugszik és sikerre vezető, hosszútávú tapasztalatokon alapszik

Hogyan kezdődik az együttműködés?

Minden új Tanácsadónkkal Tanácsadói szerződést kötünk, melyről 2 másolat készül. Miután az új Tanácsadó aláírta a szerződést, az beküldésre kerül a TIENS központhoz aláírásra. Ezt követően a Tanácsadó visszakap egy aláírt példányt. Egy másik példány a szponzorhoz kerül, egy példány pedig a TIENS központban marad.

Hogyan tudom érvényesíteni vagy megszüntetni a Tanácsadói Szerződésemet?

A szerződés mindkét fél aláírásának napjától érvényes és határozatlan időre szól (évente legalább egy termék vásárlása szükséges, hogy aktív maradjon a tanácsadói kód). A Tanácsadói szerződés a felek írásos nyilatkozatát követően megszüntethető, a kötelezettségeknek a másik fél részéről történő megsértése esetén visszavonható vagy indoklás nélkül írásban felmondható.

Mi a Tanácsadó fő feladata?

Jelenleg a tanácsadói tevékenység leginkább meghívásos rendszerű üzlet- és termékorientált prezentációk formájában zajlik. Nagyon sok Tanácsadó azonban inkább otthonában tart bemutatókat, mivel ez a módszer még mindig nagyon hatékony. Sok Tanácsadónk és vásárlónk kényelmesnek tartja ezt a módot, mivel a személyes kapcsolat semmivel nem cserélhető fel.

Kell vásárolnom a kezdetekkor TIENS termékeket eladásra?

A TIENS-nél zajló munka nem úgy működik, mint egy piramis rendszer. A TIENS-nél nem kell árukészletet vásárolni és pénzt befektetni olyan termékekbe, amelyeket nem adtunk még el. Az értékesítési alapelv a tréningközpontoktól történt valós megrendeléseken alapszik, azt vásároljuk meg, amire van vevőnk.

Nem ismerem a TIENS termékeket. Vannak tréningek?

Természetesen. Új Tanácsadóink nem ismerhetik alaposan termékkínálatunkat és termékeink minőségét. Az számukra tartott tréningek az igények alapján alakulnak. Minden Tanácsadó számára javasolt egy ilyen ingyenes tréningen történő részvétel. Az ilyen jellegű képzésekről folyamatosan értesítjük Tanácsadóinkat. Tanulási folyamatában szponzora segítségére is számíthat.

Nem vagyok üzletember típus.

Ha úgy gondolja, hogy nem üzletember típus, jöjjön és legalább próbálja ki magát. Semmi másról nincs szó, mint emberekkel történő kommunikációról és egyébként is minden nap emberekkel kommunikálunk. A kommunikáció a közös pont. Hamarosan nem fogja kényelmetlenül érezni magát. Ráadásul a TIENS különböző tréningeket ajánl, ahol profi értékesítők segítenek értékesítési készségeinek fejlesztésében.

 

Mennyit kereshetek?

Érdekli, hogy mennyit kereshet a TIENS-sel?

Leegyszerűsítve, bevételei két forrásból származnak:

  1. Saját értékesítéséből: akár 20-48%
  2. Az Ön csapatában lévő Tanácsadók munkájából származó értékesítés nyomán (maximum 48%)

 

Kismamaként, diákként, nyugdíjasként is tehetek szert bevételre a TIENS-sel?

Igen. A kedvező feltételekről, részletekről konzultáljon könyvelőjével vagy keressen fel kapcsolódó weboldalakat.

 

Hogyan vásárolhatnak a vásárlók TIENS termékeket?

Nagyon egyszerűen. Leadják megrendelésüket egy megrendelőlapon vagy online. Arra is van lehetőség, hogy központi irodánkban vagy tréningközpontjaink valamelyikében személyesen vegyék át a termékeket.

 

Meggondolhatják-e magukat a vevők és elállhatnak-e vásárlától, milyen feltételek mellett?

Igen, a vásárlás hónapjának 25. napjáig indoklás nélkül vissza lehet hozni a sértetlen a csomagolású terméket. A TIENS e tekintetben is maradéktalanul eleget tesz a hatályos törvényi kötelezettségeknek. Cégünk filozófiája a törvényi előírások maximális betartása.

Back to Top
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial