Beveztés

A Tiens Csoport filozófiája

„A világ egészségének megőrzése, a társadalom támogatása, az üzleti fejlődés és az ország javának szolgálata”

A világ több mint 190 országának 30 milliót is meghaladó háztartása élvezheti a közismert kínai TIENS cég természetes, egészségmegőrző termékeinek előnyeit.

Az egészség megőrzését támogató termékeink széles választékát az 5000 éves múltra visszatekintő kínai egészségmegőrző kultúra ihlette.

A világ minden táján a cég több ezer alkalmazottja és Tanácsadója napról napra azon fáradozik, hogy hirdesse a pozitív, természetes és egészséges életmódot. Céljuk az egészséges életmód, a vállalkozói szellem, a jólét, az együttérzés és remény üzenetének közvetítése.

Víziója által vezérelve a Tiens Csoport számos üzleti és emberi kapcsolata stratégiai partneri kapcsolattá nőtte ki magát. Háztartások és világszerte híres cégek, mint például a Microsoft, Pfizer, IBM és China Telecom alakítottak ki sikeres üzleti szövetséget a TIENS-sel.

A TIENS Tanácsadók és alkalmazottak napról napra elkötelezetten munkálkodnak a közös vállalati célok megvalósításán; a világ egészségének megőrzésén, a társadalom támogatásán és egy világszínvonalú üzlet építésén és fejlesztésén. Elkötelezettek a Li Jinyuan alapító elnök úr által vizionált „Great health for all” stratégiai vezetői célok megvalósításában.

A Tiens Csoport egy sikeres, világméretű vállalkozás; az egészség javításának, üzleti fejlesztési lehetőségek létrehozásának és a remény terjesztésének célkitűzésével. Az erőteljes kínai gyökerekkel rendelkező TIENS gyorsan nemzetközi, nagyvilági márkává nőtte ki magát.

Tudjon meg többet a következő oldalakon a Tiens Csoport sikertörténetéről és váljon részesévé….

Tiens industrial park

TIENS Nemzetközi Egészség- és Ipari Park

A „Kiváló Egészségipar” fejlesztési stratégia segítségével a Tiens Csoport létrehozta a TIENS Nemzetközi Egészség- és Ipari Parkot és Nemzetközi Egyetemet, amelyek 4,2 négyzetkilométeren terülnek el, és több mint 17 milliárd Yuant (~2 milliárd €) összbefektetést jelentenek.

A TIENS Nemzetközi Egészség- és Ipari Park olyan több ipari ágazatot átfogó terület, amelyen belül megtalálható a termékkutatás és -fejlesztés, minőségellenőrzés, gyártás, egészségügyi tanulmányok, szálloda és konferencia létesítmények stb.

A parkban a következő létesítmények találhatóak:

 • Tudományos és Műszaki Innovációs Központ, amely elsőrangú nemzetközi kutatási és fejlesztési, valamint minőségvizsgálati intézmény
 • Gyártási és Logisztikai Központ, amely modern gyártóüzemeket és automatizált raktárakat foglal magába
 • Szolgáltató Rendszer, amely a Tai Ji Sun Kórház és Nemzetközi Egészségmenedzsment Központban kapott helyet
 • All-legend Szálloda és Konferencia Központ
 • Oktatási Központ, amely a TIENS Nemzetközi Egyetemen és kapcsolódó intézményeiben működik.

A Tiens Nemzetközi Egészség- és Ipari Park kiváló helyen fekszik Peking és Tiencsin között, amely sok egyéb mellett otthont ad a kutatás- és fejlesztésnek, a minőségellenőrző- és tesztközpontnak, a gyártásnak, az egészségügyi képzésnek és a hotel- és konferencia létesítményeknek.

Napjainkra a Tiens Csoport egy megbízható, erőteljes szervezet, mely a „Egészség mindenki számára” stratégiáját követve törekszik a világ 500 legsikeresebb cégének (Global Fortune 500) listájára felkerülni. A Tiens Csoport víziójának megvalósítását üzleti hálózatának bővítésével, szolgáltatásainak javításával és működésének finomhangolásával kívánja elérni.

A keleti eredetű világmárka

A Tiens Csoport mindig tartotta magát üzleti filozófiájához; „A világ egészségének megőrzése, a társadalom támogatása, az üzleti fejlődés és az ország javának szolgálata”. A TIENS Csoport ez idáig 1,5 milliárd Yuant (175 millió euró) adományozott közjóléti és jótékonysági célokra.

1995-ben Tiencsinben, Kínában Li Jinyuan elnök úr megalapította a Tianjin Tianshi Group Co., Ltd.-t. Ugyanebben az évben a cég kilépett a nemzetközi piacra és mára egy olyan globális vállalattá nőtte ki magát, melynek számos szektorban van érdekeltsége, mint például a biotechnológia, egészségmegőrzés menedzsment, turizmus, oktatás-és képzés, pénzügyi befektetések és ingatlanszektor.

A Tiens Csoport működését több mint 190 országra terjesztette ki, 110 országban rendelkezik képviselettel és számos nagynevű vállalattal épített ki stratégiai kapcsolatot. Napjainkra a Tiens Csoport széles, változatos és innovatív termékkínálattal rendelkezik; az étrend-kiegészítők, wellness-gépek, szépség- és bőrápolás és háztartási termékek kategóriájában.”Egészség mindenki számára” víziója által vezérelve, a Tiens Csoport fejlesztési stratégiájának részeként, a TIENS Nemzetközi Ipari Park és Nemzetközi Egyetem egy 4,22 km nagyságú, 17 milliárd Yuan-os (2 milliárd €) beruházássá duzzadt.

A Tiens Nemzetközi Egészség- és Ipari Park kiváló helyen fekszik Peking és Tiencsin között, amely sok egyéb mellett otthont ad a kutatás- és fejlesztésnek, a minőségellenőrző- és tesztközpontnak, a gyártásnak, az egészségügyi képzésnek és a hotel- és konferencia létesítményeknek.

Napjainkra a Tiens Csoport egy megbízható, erőteljes szervezet, mely a „Egészség mindenki számára” stratégiáját követve törekszik a világ 500 legsikeresebb cégének (Global Fortune 500) listájára felkerülni. A Tiens Csoport víziójának megvalósítását üzleti hálózatának bővítésével, szolgáltatásainak javításával és

A TIENS márkanév

A Tiens Csoport, megalapítása óta egy erős márkanév létrehozásán munkálkodik. A márkaépítési stratégia és a marketingterv világszerte ismert márkává tette a TIENS-t.A Tiens Csoport 2006 végén dolgozta ki az

„Egy Világ, egy Család” alapfilozófiát és megalapozta hosszú távú márkastratégiáját. Alapvető értékként meghatározott elemei:

 • Kiemelkedő felelősségvállalás
 • Kiváló csapatmunka
 • Bevezetésre került egy új márka szlogen is: „Together we share”
 • Az új márka- és vállalati arculat stratégiáját 2007 májusában egy rendkívüli promóciós konferencián vezettük be

A TIENS Csoport márkanév

A márka alapfilozófiája:    Egy Világ, egy Család

Alapvető értékek:              Kiemelkedő felelősségvállalás, kiváló csapatmunka.

Márkaszlogen:                 „Közösen osztozunk”

Víziónk:                      „A világ különböző tájain élő családok millióinak egy nagy családdá történő egyesítése”

TIENS márkaépítés

Tiens  Csoport Logo

A három levélből álló embléma egy kiterített világtérképet jelképez, mely a cég nemzetközi fejlesztési stratégiáját szimbolizálja. A levelek a természetet és az egészséget jelképezik, a sárga szín a napot és a szerencsét, a zöld pedig a Földet. A mindhárom levelet átszelő hullámos vonal szimbolizálja a Tiens Csoport globális filozófiáját.


Tai Ji Sun, Nemzetközi Egészségmenedzsment Központ

Tai Ji – melynek alapja a kínai egészségmegőrző kultúra – jeleníti meg a világegyetemet, mint minden dolog forrását és megmutatja, hogyan lehet valamit a semmiből felépíteni. A logó a világegyetem ábrázolásából meríti ihletét, a Jin és Jang – tűz és víz – egyensúlyára utal és a világ egészségét hirdeti.

All-legeAll-legend üzleti divízió, melynek tevékenysége felöleli a hotelberuházásokat, vendéglátóipart, turizmust, ingatlanmenedzsmentet, a kulturális és média szektort

Az All-legend márkát az alábbiak szerint oszthatjuk fel: All-legend Nemzetközi Hotel és Rendezvényközpont, All-legend Huatang VIP Épület, All-legend Royal Spring Hotel (7 csillagos), All-legend Nemzetközi Hotel (4 csillagos), All-legend Konferencia Hotel, All-legend Holiday Resort Hotel, All-legend Express Hotel, All-legend Ingatlanmenedzsment,  All-legend Nemzetközi Utazási Iroda, valamint az Aofeng Media.

TIENS Élettudományi és Technológiai Kutatóintézet

A Tiens Csoport egy kutatási és fejlesztési központot üzemeltet, mely nem csupán a közvetlen értékesítők csapatát, hanem a Tiens működését is támogatja.

Tiens Nemzetközi Üzleti Főiskola

Külső tréningeket biztosít a Tiens Csoport menedzsmentje és marketing csapatai számára.

TIENS Nemzetközi Üzleti Iskolák

TIENS kozmetikumok és bőrápolási termékek

A „Time Shadow”-t arra fejlesztették ki, hogy felvegye a harcot az idő múlásával és megőrizze a fiatal bőr szépségét.

TIENS háztartási termékek, DICHO

A DICHO termékek nagyon hatékonyak és kiadósak, segítenek a kényelmes, tiszta lakókörnyezet megteremtésében. A DICHO megkönnyíti a mindennapos házimunkát

A TIENS termékkategóriái

Az 5000 éves, méltán elismert, egészségünk megőrzését szolgáló ősi, kínai tudás és a legmodernebb biotechnológia ötvözésének segítségével a Tiens Csoport kihasználja a tudomány és természet nyújtotta előnyöket, így kínálva biztonságos, kiváló minőségű termékeket az alábbi fő kategóriákban:

 • Étrend-kiegészítők
 • Wellness termékek
 • Szépség- és testápolási termékek
 • Háztartási termékek
Back to Top
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial